پنجشنبه ۱۴۰۴/۰۷/۲۵

سعیدی‌، سرپرست سازمان خدمات طراحی شهرداری قزوین:

مطالعه و طراحی پروژه جمع‌آوری سیلاب بالادست شهر قزوین تهیه شد

مطالعه و طراحی جمع‌آوری سیلاب بالادست شهر قزوین توسط این سازمان به منظور پیشگیری از خطرات ناشی از سیلاب در شمال شهر تهیه و نهایی شد.

به گزارش روابط‌ عمومی سازمان خدمات طراحی شهرداری قزوین؛ سعیدی‌، سرپرست سازمان خدمات طراحی شهرداری قزوین، با اعلام این خبر گفت:با توجه به بارندگی‌های فصلی در سال‌های اخیر و لزوم حفاظت از مناطق شمالی شهر، پروژه طراحی جمع‌آوری آب‌های سطحی شمال شهر قزوین در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود:این پروژه بنا به درخواست معاونت خدمات شهری و مدیریت منطقه سه شهرداری قزوین و با همکاری مشاورین متعهد و متخصص آغاز شد. مراحل نقشه‌برداری و مطالعات در سه نقطه شمال پونک، شمال اسماعیل‌آباد و شمال مینودر انجام گردید تا جمع‌آوری آب‌های سطحی و مدیریت روان‌آب‌ها به صورت جامع و علمی پیش‌بینی شود.

سعیدی ‌خاطرنشان کرد:در حال حاضر نقشه‌ها و محاسبات اجرایی شمال پونک بر اساس دوره بازگشت ۱۰۰ ساله آماده شده و در دو نقطه دیگر نیز مطالعات تکمیلی در حال انجام است. به محض تکمیل، محاسبات و نقشه‌های اجرایی در اختیار مدیریت منطقه سه قرار خواهد گرفت تا اقدامات اجرایی آغاز شود.

وی در پایان تصریح کرد:این پروژه گامی مهم در جهت ارتقای ایمنی شهری و کاهش خطرات ناشی از سیلاب در شهر قزوین محسوب می‌شود.

پایان پیام

تصاویر مرتبط